Galleri

Velkommen til Birkegårdens Limousines galleri!
Ophavsret til alle billeder tilhører Birkegårdens Limousine, og de må ikke gengives uden tilladelse.
“Skør Fredag” i Haderslev d. 29. april 2011
Det var en dejlig fredag eftermiddag i Haderslev, og igen i år var der godt med besøgende. Vi havde stillet grillen op og serverede vores lækre Limousine grillpølser i stor stil. I år var der ovenikøbet besøg af Transportminister Hans Christian Schmidt.
Rødekro Bolig – og fritidsmessen 19./20. sep. 2009.

Vi var for 3. år i træk til en velbesøgt messe i Rødekro. Vi vil takke alle der kiggede forbi vores stand, og fik smagt og måske købt vores lækre Limousine Spegepølse eller vores fedtfattige hakkede kød. Alt blev igen i år udsolgt, så skulle du være blevet afhængig af kød eller spegepølse, er du velkommen til at kontakte os.
Se flere billeder her!
Open By Night i Agerskov d. 6. august 2009.

Det var i år første gang vi deltog i open by night i Agerskov, hvor vi havde stillet grillen op og solgte vores Limousine grillpølser. Vejret var med os i år og der var godt med mennesker forbi, især arrangementet Agerskov X-faktor trak mange til.
Se flere billeder her!
Skør Fredag i Haderslev d. 25. april 2008.
Vi var at finde på torvet (Graven) i Haderslev til den årligt tilbagevendende begivenhed Skør Fredag, hvor butikkerne holder længe åbent og der er aktiviteter af alverdens art. I år var der landbrugstema, og vi var der for at sælge vores velsmagende spegepølse og grillpølser med brød. Det var en rigtig godt besøgt begivenhed, og vi fik mange roser for vores gode pølser.
Se flere billeder her!

Køerne kommer på græs!

Det er en stor begivenhed for vores kvæg når de første gang i året, får adgang til græsarealerne.  Det er blevet døbt til at køerne danser.
Se flere billeder her!
Landsskue i Herning + Verdenskongres for Limousiner 2012
Vi var i år igen på Landsskue i Herning, hvor vi deltog bl.a. med tyren Birkegårdens Gilbert, som fik en flot 1. plads i sin gruppe + Ærespræmie.
Se flere billeder her!

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Kontakt os

Birkegårdens Limousine
v/ Gunner Paulsen
Bovvej 34
6534 Agerskov

Find os på kort her!

Tlf. nr.:
74 83 37 91
(bedst efter kl. 18.00)

Eller send en mail til: info@birkegaardenslimousine.dk