Limousinemedaljoner med grillede svampe
(4 personer)
8 medaljoner fra Limousine
2 bdt. timiankviste
Salt og peber
Olivenolie
600 g store svampe, f.eks. portobello
Knust hvidløg
Salat:
6-8 tomater
2 små gule peberfrugter
2 spsk sherry vineddike eller rødvinseddike
4 spsk olivenolie
Salt og peber
Hakket persille
Dyp timiankvisten i olivenolien og brug dem til at pensle medaljoner og svampe med. Pensel desuden svampene med knust hvidløg. Grill først svampene, til de er møre.
Hak tomaterne groft og bland med peberfrugt i små tern, eddike og olivenolie. Hak de grillede svampe groft og bland dem i salaten. Smag salaten til med salt og peber og drys med hakket persille.
Krydr medaljonerne med salt og peber og grill dem 3-4 min. på hver side og servér sammen med salaten.